Home Activiteiten Regio Welkom op de regiopagina van NVA Gelderland Nieuws NVA Gelderland

Nieuws NVA Gelderland

 • Regionieuwsbrief Het MiddelpuntActuele nieuwsberichten uit de provincie Gelderland Lees meer

  Het Middelpunt is de digitale nieuwsbrief van de NVA, regio Gelderland. Hierin staat informatie over autisme, de vereniging en de regio Gelderland. Als uw mailadres bekend is bij de ledenadministratie van de NVA, ontvangt u het Middelpunt automatisch elke maand in uw mailbox. Ontvangt u Het Middelpunt nog niet, dan kunt u uw mailadres bij de ledenadministratie bekendmaken (ledenadministratie@autisme.nl). Wilt u daarbij wel uw naam, adres, woonplaats en ledennummer vermelden, anders kunnen de gegevens niet worden verwerkt. Als uw mailadres verandert, kunt u dat ook doorgeven aan de ledenadministratie. Wilt u Het Middelpunt niet meer ontvangen, dan kunt u de ledenadministratie vragen uw mailadres uit het bestand te verwijderen.

  Bekijk hier het nieuwste nummer van Het Middelpunt.

   

 • Vacature AIC-vrijwilligersHet Autisme Info Centrum (AIC) Arnhem zoekt vrijwilligers om eens in de twee weken in het AIC te werken.Lees meer

  aic_arnhem_oproep_vrijwilligers

 • Stichting Maatjeswerk AutismeKennis- en ondersteuningscentrum voor ouders/verzorgers van kinderen met autisme en mensen in de naaste omgeving Lees meer

  Stichting Maatjeswerk Autisme vormt een kennis- en ondersteuningscentrum voor ouders/verzorgers van kinderen met autisme en mensen in de naaste omgeving die daarmee te maken hebben.

  Hiernaast heeft het netwerk als doel een platform te vormen om aan de gemeente duidelijk te maken wat er voor de doelgroep (kinderen met autisme en/of  ADHD) nodig is op gebied van onderwijs, vrijetijdsbesteding en ondersteuning in wonen en werk.

  Maat(jes)werk = Maatwerk + Maatjes.

  Lees hier meer over Maatjeswerk.