Home Agenda thema-ochtend autisme en emotie – AIC Roosendaal
thema-ochtend autisme en emotie – AIC Roosendaal
28 januari 202209:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

Op 28 januari organiseert AIC Roosendaal de thema-ochtend “Autisme en emotie” Deze thema-ochtend is door onvoorziene omstandigheden gecanceld, maar we willen deze als nog doorgang laten vinden.

Soms kan een emotie zeer hevig zijn voor iemand met autisme, maar kan het voor de buitenwereld maar een kleinigheidje lijken. Hoe komt dat, waar uit zich dat in? Mensen met autisme uiten en begrijpen emoties op een andere manier dan de meeste andere mensen. Maar dit betekent zeker niet dat ze de emoties niet of minder intens ervaren. Hoe is dit voor jou of je partner? Hoe uit jouw kind, je zelf of je partner haar/zijn emoties, en hoe ga je hiermee om? Wat doe je als er een woede aanval plaats vindt?

Het zijn slechts kleine voorbeelden die deze ochtend ter sprake kunnen komen. Samen gaan we hierover met elkaar in gesprek om zo van elkaars ervaringen te leren en zelf nieuwe skills op te doen die later hopelijk in de praktijk kunnen worden toegepast. Heb je zelf hier een idee over en wil je dat graag inbrengen, dat kan.

Stuur een mail naar: aic-roosendaal@nva-nb.nl en dan zullen we het ingebrachte idee zeker meenemen in deze ochtend. Heb je geen inbreng maar wil je wel graag komen, dan ben je ook van harte welkom.

Entreeprijs:
gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-autisme-en-emotie-aic-roosendaal-28-januari-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!