Home Agenda PAS Contactdag Alkmaar
PAS Contactdag Alkmaar
9 november 201913:00 - 17:00
Noord-HollandBuurthuis Den Eenhoorn (Verdronkenoord 44) Alkmaar

PAS Nederland houdt een lotgenotencontactdag voor volwassenen (18 of ouder) met een Autisme Spectrum Stoornis en een normale tot hoge begaafdheid, op zaterdagmiddag 9 november in De Eenhoorn.

De PAS contactdagen zijn bedoeld voor volwassen normaal begaafde personen met een vorm/diagnose van autisme. Er wordt van onze bezoekers verwacht dat zij zichzelf kunnen redden. Er zijn bij de contactdagen geen hulpverleners aanwezig. Het gaat om in een informele sfeer contacten leggen, met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen of gewoon aanwezig te zijn. Er is begrip voor wanneer je bijvoorbeeld niets te zeggen weet, of even behoefte hebt alleen te zijn of een wandelingetje te gaan maken.

De lotgenoten verzamelen tussen 12.15 en 12.45 uur bij Station Alkmaar, aan de centrumzijde onderaan de roltrap bij Ako/servicebalie/kiosk. De gastheren voor deze contactdag zijn Marcel en Rick en zij zijn herkenbaar aan het PAS-logo. Je kan ook direct naar de locatie komen (vanaf 13.00 uur).

Toegang voor PAS leden is gratis, voor niet-leden: € 3,- per persoon.
Vooraf aanmelden is gewenst en kan via contactdag.alkmaar@pasnederland.nl. Voor meer informatie ga je naar www.pasnederland.nl.

Sluiten
Word nu lid!