Home Agenda Lotgenotencontact partners – NVA Roosendaal
Lotgenotencontact partners – NVA Roosendaal
12 februari 202109:15 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken (Gezellelaan 45) in Roosendaal

Aanmelden: Lotgenotencontact NVA Roosendaal 12 februari

AIC Roosendaal lotgenotencontactochtend voor partners van mensen met ass 12 februari 2021Het Autisme Informatie Centrum (AIC) is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). De kracht van het AIC ligt in het lotgenoten contact,
leren en delen van elkaars ervaringen en het zoeken naar de juiste hulp.

De lotgenotenochtenden zijn voor mensen met autisme en voor mensen die in hun familie of in hun omgeving te maken hebben met autisme. Op deze ochtenden bieden wij iedereen die aanwezig is de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Op 12 februari organiseert AIC Roosendaal een lotgenotencontact ochtend voor partners van mensen
met autisme. Deze ochtend starten we met een film van Marleen Devisch van de Groei academie. De film gaat over het partner zijn van iemand met autisme.

Na deze film gaan we met elkaar in gesprek, en bespreken we gezamenlijk de film, zijn er zaken die we herkennen, hoe ga je hier mee om in het dagelijks leven.
Het is fijn om ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Locatie:
Wijkhuis de Wieken
Gezellelaan 45
4707 CC Roosendaal

Tijden: Deuren open om: 9:15 uur
Aanvang: 9:30 uur
Einde: 11:30 uur

Uiterste inschrijfdatum :11 februari 16:00 uur

Let op:
Aanmelden verplicht. Door de beperkte plaats zullen wij de volgorde van aanmelden aanhouden. Mocht u verhinderd zijn verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten.

Indien u verkoudheidsklachten, koorts en of andere corona gerelateerde klachten heeft, verzoeken wij u dringend om niet te komen.
Verder zal AIC Roosendaal de richtlijnen die gelden volgens de RIVM volgen.

Sluiten
Word nu lid!