Home Agenda Interactieve lezing met Nynke Zuurmond
Interactieve lezing met Nynke Zuurmond
26 maart 202019:30 - 21:30
Noord-HollandBibliotheek van Hilversum, 's - Gravelandseweg 55, Hilversum.

Nynke Zuurmond, zal op een inspirerende wijze vertellen wat autisme voor haar betekent, met vele voorbeelden uit haar eigen leven. Zij is heel dankbaar dat ze de diagnose heeft gekregen, want het verklaarde eindelijk waarom ze steeds zo vastliep in haar leven. Waarom ze tegen dingen aanliep die andere mensen zo ogenschijnlijk makkelijk afgaan en waarom de therapieën en sova-trainingen die gebaseerd waren op vorige diagnoses niet helpend waren op lange termijn. Door het verkrijgen van de diagnose kreeg zij eindelijk de puzzelstukken die ze nodig had om haar leven anders in te richten.

Nynke Zuurmond is ervaringsdeskundige, ambulant hulpverlener en trainer op gebied van autisme. Zij is moeder van twee kinderen. Haar oudste zoon heeft ASS en ook zijzelf heeft 5 jaar geleden de diagnose autisme gekregen. Jarenlang heeft zij diverse vormen van begeleiding gehad en pas na haar diagnose kreeg ze de juiste begeleiding. Met heel hard werken, en veel zelfkennis, werkt ze nu als zelfstandige en is het haar missie om meer bekendheid te geven over autisme en vooral autisme bij vrouwen.

Haar wereld is sinds haar diagnose ontzettend veranderd. Ze kan nu gelukkig zeggen dat ze haar leven heeft kunnen ombuigen van ‘overleven’ naar ‘echt kunnen leven’ en die ervaringen wil ze graag met jullie delen.

Wanneer: 26 maart om 19.30 (inloop om 19.15)
Waar: Bibliotheek van Hilversum
‘S – Gravelandseweg 55
Hilversum

De bijeenkomst is gratis, wel graag aanmelden bij: aic.hetgooi@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!