Home Agenda Inloop – AIC Hoofddorp
Inloop – AIC Hoofddorp
4 juni 202110:0024 juni 202112:00
Noord-Hollandgebouw van MeerWaarde, Dokter van Dorstenlaan 1, 2132 JR Hoofddorp

Nu de maatregelen rondom Covid 19 versoepelen mogen ook wij weer de inloop van het Autisme Info Centrum Hoofddorp opstarten. We heten u  weer van harte welkom in het gebouw van MeerWaarde, Dokter van Dorstenlaan 1, 2132 JR Hoofddorp.

Uiteraard zijn er een aantal maatregelen die we vanwege Covid 19 moeten nemen.

Jammer genoeg is het niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen bij de inloop. We gaan werken met 2 tijdslots per vrijdagochtend. Via aichoofddorp@gmail.com kunt u zich hiervoor aanmelden. U kunt uw keuze tot donderdagmiddag vier uur door geven. U krijgt dan een mail van ons of uw tijdslot beschikbaar is of niet. 4 juni tijdslot: 10.00-10.50 of 11.00-11.50

Tijdens de inloop handhaven we de 1,5 meter regel en in onze ruimte mogen maximaal 4 mensen aanwezig zijn, 2 vrijwilligers en max 2 bezoekers. Er is handgel aanwezig. We noteren uw contact gegevens. En mocht u klachten hebben die bij Covid 19 horen stuur ons dan een mail om uw afspraak af te zeggen.

In het gebouw van MeerWaarde staat handgel bij de ingang en is er een verplichte looprichting. Ook moet u een mondkapje dragen in de centrale hal en gangen van MeerWaarde ook als u daar enige tijd moet wachten. Dit betekent voor onze bezoekers dat zij na aanmelding bij de receptie met mondkapje binnen kunnen wachten of zonder mondkapje buiten bij de ingang. U kunt zich melden bij de receptie.

Mocht u onze informatie niet meer willen ontvangen dan kunt u zich afmelden via aichoofddorp@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!