Op maandag 18 mei 2020 organiseert Astrid Palthe een bijeenkomst voor een ieder die vragen heeft over autisme, die graag tips wil of gewoon in contact wil komen met lotgenoten en praten over hoe het is om samen te leven of te werken met autisme. Dus niet alleen wanneer je partner van bent, maar ook ouder, gezinslid, familielid, collega, leidinggevende, hulpverlener, zorgverlener, docent, etc.
Tijdens deze middag zal zij haar basiskennis delen over autisme. Dit ook voor diegene die nog maar net in aanraking zijn gekomen met het autisme spectrum. Het is echter de bedoeling dat we in gesprek komen met elkaar, om te delen en van elkaar te leren.
Hoe laat en waar
Inloop is vanaf 14:45 uur, we starten om 15:00 uur en we ronden af zo rond 16:30 uur.
Daarna is gelegenheid om nog wat na te praten en vragen te stellen.
De bijeenkomst vindt plaats bij Samen Vooruit aan Zuideinde 18a, te Meppel
Aanmelden
Graag van te voren aangeven dat je komt. Dan kan daarmee rekening gehouden worden voor wat betreft koffie, thee en de koekjes. Aanmelden doe je door een mail, o.v.v. bijeenkomst 18 mei, te sturen naar: contact@apcoachingtraining.nl
*Om het gesprek ook met elkaar aan te kunnen gaan en een stukje vertrouwen te creëren, zal de groep niet zo groot zijn. Maximaal 6 mensen kunnen zich opgeven. Geef je dus snel op voordat het vol is.*
**Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst**
Meer informatie
Kijk ook op Astrid’s facebook pagina voor meer informatie:
https://www.facebook.com/pg/apcoaching.training/events/
Over Astrid Palthe…
Astrid Palthe woont en werkt al meer dan 20 jaar samen met autisme. Zij zet haar expertise in als coach, trainer en adviseur voor mensen die samenleven en samenwerken met autisme. Autisme wordt vaak als een label gezien, een beperking. Zij ziet het echter als een kenmerk van die persoon.
Het is daarom haar missie om de mensen die met autisme te maken hebben de kennis
en kunde aan te reiken waardoor zij beter begrijpen wat autisme is en hoe zij (nog) beter kunnen samenleven en samenwerken met autisme.
Weg met de stress thuis en op het werk. Hoe fijn of prettig zou dat kunnen zijn. Voor zowel degene op het autisme spectrum als de betrokkenen.
Dit bereikt zij door aandacht, rust en structuur aan te brengen in iemands leven, in de samenwerking. Met tips, lezingen, bijeenkomsten, coaching en training.