Home Activiteiten Ontmoet nieuwe mensen in het NVA-Forum

Ontmoet nieuwe mensen in het NVA-Forum

Digitaal lotgenotencontact voor NVA-leden

Vind jij het spannend om nieuwe mensen te ontmoeten? Maar heb je wél behoefte aan contact? Ga dan eens naar het NVA-Forum, een nieuwe manier om ervaringen met elkaar te delen. Hier ontmoet je mensen die precies weten waar je het over hebt. Of je nou zelf autisme hebt, of een partner, kind of broer/zus met autisme hebt.

Zit je al weken in je eentje thuis? Dan vind je in het forum nieuwe vrienden! Zij hebben misschien dezelfde vragen en onzekerheden als jij. En er is altijd wel iemand die tips heeft hoe je hiermee om kunt gaan.

Gespreksgroepen

Hoe is het om op te groeien bij een ouder met autisme? Of draaide alles vroeger thuis om je broer of zus met autisme? Kreeg jij pas laat de diagnose? Ben je een jongere met autisme? Voor iedereen is er een eigen gespreksgroep in het forum. Daarnaast vind je fora die zijn ingedeeld op thema. Zo is er een forum met tips en ervaringsverhalen (Wat helpt/hielp jou?).

En als je klikt op Hobby’s & Interesses vind je verschillende hobby’s, zoals muziek of gamen. Wie weet ontmoet je hier mensen die net zo dol zijn op treinen als jij! Ben je op zoek naar een relatie? Of een maatje om samen leuke dingen mee te ondernemen? Ga dan naar Vrije tijd & Dagelijks leven.

Lotgenotencontact in jouw regio

Nu fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn vanwege Corona, kun je elkaar bij het NVA-Forum digitaal ontmoeten. Klik bij Forum op Lotgenotencontact. Daar vind je gelijkgestemden in jouw regio.

Je kunt je abonneren op je favoriete fora. Zo hoef je niet te zoeken, maar vind je ze makkelijk terug bij Abonnementen.

In het NVA-forum kun je vrienden zoeken. Vrienden kunnen elkaar berichten sturen. En als één van je vrienden iets heeft gepost, zie je dat terug bij Meldingen. Daar krijg je ook een seintje als er een nieuw bericht in een van jouw favoriete groepen is geplaatst.

Veilige omgeving

Het NVA-forum is een veilige omgeving, alleen toegankelijk voor leden. Je bepaalt zelf wat mensen van je zien. Bij Profiel kun je alles zelf aanpassen. Je kunt zelf kiezen welke naam er zichtbaar is in het forum (je eigen naam of een nickname).

Ga naar forum.autisme.nl en meld je aan! Bekijk je het forum op je telefoon? Dan kun je hem opslaan op je beginscherm. Zo komt het logo tussen je apps te staan en kun je er snel naar toe. We zien je graag terug bij het NVA-Forum!

NAAR HET FORUM

 

 

Sluiten
Word nu lid!