Home NVA regionaal NVA Noord-Holland Save the date

Save the date

Aankomende activiteiten in Noord-Holland

Martine Delfos, atypische ontwikkeling en onderwijs.

Vrijdagavond 13 mei 2022. Dr. Martine F. Delfos is klinisch psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker, schrijfster van onder andere: Autisme Ontrafelen. Zij is gespecialiseerd in autisme en beschrijft autisme als een vertraging en versnelling tegelijk. Ieder mens met autisme is anders en heeft een regenboog aan leeftijden in zich. Deze visie biedt een geheel ander perspectief voor diagnose, behandeling en vooral ook opvoeding.

In dit webinar legt Martine Delfos in heldere, praktische taal uit wat autisme op school betekent, hoe je een probleem herkent en hoe je ermee om kunt gaan.

Vera Helleman, de kracht van autisme.

Donderdagavond 15 juni 2022. Vera Helleman is een schrijver, trainer en coach. Haar kracht is om diepgaande onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Vera Helleman: “ik zie autisme als een evolutionaire ontwikkeling. Het aantal autisme diagnoses is explosief aan het stijgen en dat is geen toeval. Mensen met autisme functioneren wel degelijk anders, de constitutie is anders, maar het heeft naast de uitdagingen die zij.. wij in deze maatschappij tegenkomen ook een prachtige zijde, waar de maatschappij, als we het gaan begrijpen, mogelijk een stukje mooier van kan worden. Daarom zet ik me in een andere kijk op autisme over te brengen.”

Inschrijven

Ja, breng mij op de hoogte wanneer inschrijven voor deze bijeenkomst mogelijk is:

Sluiten
Word nu lid!