Home Oproepen Zoek jij een individuele begeleider met ervaring? (volwassenen)
27 juli 2021

Zoek jij een individuele begeleider met ervaring? (volwassenen)

Zoek jij een begeleider met veel ervaring, die naast je staat op goede en minder goed momenten? Lees dan vooral verder… Ik ben David, specialistisch begeleider met veel ervaring met mensen met een vorm van autisme. Mijn carrière ben ik in loondienst begonnen en ik werkte in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en de psychiatrie. Sinds 2014 ging ik steeds meer als zelfstandige werken. Sinds najaar 2018 werk ik volledig als freelance begeleider, voornamelijk voor mensen met autisme en bijkomende problematiek.

Met liefde, toewijding en lol, stimuleer ik mensen, ondersteun bijvoorbeeld met (dokters)afspraken of sla een balletje op de tennisbaan. Ook samen wandelen in de natuur hoort regelmatig bij de activiteiten die mensen nodig hebben. Het structureren van jouw dag of ondersteunen met administratie kan vanzelfsprekend erbij horen.
Daarnaast organiseer ik al jaren een of twee keer per jaar weekend uitjes of korte vakanties voor twee van mijn cliënten.

Ervaringsdeskundige

Ik werk als hulpverlener met open vizier als menselijke professional met oog voor wensen & (verborgen) kwaliteiten van cliënten. Mijn persoonlijke ervaring als cliënt in de psychiatrie heeft een lang bewustwordingsproces op gang gebracht, van waaruit mijn ervaringsdeskundigheid mede door opleidingen, ontstaan is.
Stap voor stap zorg ik samen met anderen voor een vruchtbare voedingsbodem om de kracht en talenten van mensen tot bloei te laten komen. Geduld en present aanwezig zijn, is mijn tweede natuur geworden. Mensen ondersteunen om te worden wie ze werkelijk zijn, zie ik als de uitdaging!

Zoek jij een begeleider met veel ervaring, regio Utrecht en met de begeleiding goed op jou persoonlijk afgestemd?
Stuur me een mailtje op davidverwer@gmail.com, dan kunnen we kennis maken!

David Verwer (45)
Zorg Voor EMPOWERMENT
Ingeschreven bij KvK en in bezit AGB-code

Behaald december 2020: certificaat ‘autisme vriendelijk begeleiden’

Sluiten
Word nu lid!