Home Oproepen Zeist: Zelfstandig wonen voor jongvolwassenen met autisme
28 maart 2023

Zeist: Zelfstandig wonen voor jongvolwassenen met autisme

Voor een toekomstige locatie in Zeist zoekt Stichting Authentiek Wonen nieuwe kandidaatbewoners met ASS en hun enthousiaste ouders!

Stichting Authentiek Wonen is bezig met het opzetten van een kleinschalige woonvorm voor jongvolwassenen met autisme (ASS) vanaf een gemiddelde intelligentie. We hebben een locatie op het oog in Zeist en hopen daar circa 12 woonunits voor onze stichting te kunnen gaan huren.

Als kandidaat bewoner kijk je positief aan tegen het ‘samenwonen’ met andere mensen met een vorm van ASS en sta je open voor begeleiding op maat. Wij bieden je een zelfstandige woonunit in een fijne en veilige woonomgeving waar je met plezier kan wonen.

Spreekt onderstaande je aan?
• Een eigen zelfstandige woonunit, maar wel samen met anderen
• Een vorm van begeleiding
• Een gemeenschappelijke ruimte om af en toe iets gemeenschappelijks te doen (koken, eten, spel)
• Een fijne en veilige woonplek in Zeist waar je zelfstandig kunt wonen
• In de buurt van het OV en winkels
• Met aandacht voor structuur en sociale contacten

Heb je interesse om zelfstandig te gaan wonen en willen je ouders of vertegenwoordiger actief meehelpen bij het opzetten van dit thuis? Dan kan Authentiek Wonen iets voor je/jullie zijn. Kijk op ons bewonersprofiel om te zien of dit ouderinitiatief bij je past.

Heeft bovenstaande je/jullie interesse gewekt, dan nodigen we je van harte uit om met ons mee te doen. Dit kan door een email te sturen of het contactformulier onder contact op onze website in te vullen.

Kijk voor meer informatie op www.authentiekwonen.nl
Of neem contact op met:

Simone Engelmann
Stichting Authentiek Wonen
info@authentiekwonen.nl | 06 44231713

Sluiten
Word nu lid!