Home Oproepen WO bachelor thesis onderzoek naar baanbehoud van volwassenen met ASS
1 maart 2024

WO bachelor thesis onderzoek naar baanbehoud van volwassenen met ASS

Mijn naam is Manon van Laarhoven en ik zit in mijn laatste jaar van mijn bachelor opleiding Sociologie aan de Tilburg Universiteit. Voor mijn bachelor thesis doe ik onderzoek naar de uitdagingen die mensen met autisme ervaren op de werkvloer en daardoor lastig kunnen meedraaien of zelfs helemaal niet meer kunnen werken. Naast dat er nog weinig echt onderzoek gedaan is hierover in Nederland, heeft het onderzoek ook een persoonlijk tintje, omdat ik zelf de diagnose autisme heb en in mijn loopbaan ook al tegen de nodige uitdagingen ben aangelopen.

Voor dit onderzoek ben ik opzoek naar volwassen van 18 jaar of ouder, met een officiële autisme diagnose en minimaal 2 jaar betaald arbeidservaring, om te interviewen. Het interview zal maximaal 1 uur duren en zal dus gaan over uw loopbaan, uw diagnose en de mogelijke uitdagingen die dit met zich meebrengt. Het interview wordt geanonimiseerd, dus de antwoorden zullen nooit naar een individu te herleiden zijn.

Het interview zal online plaatsvinden via Skype of MS Teams, dus iedereen die interesse heeft mag contact opnemen met mij. Dit kan via mijn mailadres: m.l.l.w.vanlaarhoven@tilburguniversity.edu

Met vriendelijke groet,
Manon

Sluiten
Word nu lid!