Home Oproepen WMO beschermd-zelfstandig woonproject Arnhem (open plekken)
25 augustus 2020

WMO beschermd-zelfstandig woonproject Arnhem (open plekken)

In de Arnhemse Allee
Je eigen leven leiden. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte. Wij ondersteunen je bij het organiseren van jouw leven op een manier die bij jou past. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en kunt meedoen in de samenleving.

Aan de noordkant van Arnhem ligt In de Arnhemse Allee. In deze wijk staan appartementen/studio’s van Volkshuisvesting, die verhuurd worden aan mensen die een eigen woning willen maar (tijdelijk) een beschermde omgeving nodig hebben. Je eigen woning in de nabijheid van gespecialiseerde ondersteuners, die bij je langs komen of waar jij naar toe kunt gaan voor vragen of gemeenschappelijke activiteiten met je wijkgenoten.

Werkwijze:
Begeleiding in de straat is 24/7 bereikbaar. Samen met jou kijken we naar wat jij wilt en nodig hebt om je leven zelfstandig te kunnen leven. Welke vorm van begeleiding brengt je verder? Of is een technologische oplossing het antwoord op je vraag? Wij zijn er waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Specialisatie:
Heb je interesse om hier jouw volgende stap naar zelfstandigheid te maken en
• ben je in het bezit van geldige toewijzing (groepswonen met intensieve begeleiding) van je wijkcoach;
• ben je gemotiveerd om te leren;
• kun je (sociale)huur betalen?
Neem dan contact op met SizaEntree voor een afspraak.

Het team
Het ondersteuningsteam bestaat uit specialisten, die onder andere kennis hebben van autisme spectrum stoornis, licht verstandelijk beperking en niet-aangeboren hersenletsel.

In de Arnhemse Allee
Fluweelboomstraat 14A,
6823 NZ Arnhem
088-377 94 23
arnhemse.allee@siza.nl

Voor aanmelding, informatie en advies:
088-377 91 99
sizaentree@siza.nlwww.siza.nl

Sluiten
Word nu lid!