Home Oproepen Uitdaging in contact
29 juni 2021

Uitdaging in contact

Nu de corona crisis in Nederland bijna tegen zijn einde aan lijkt te gaan, lijkt het mij onwijs tof om andere jongvolwassen mensen te ontmoeten die zelf op een bepaalde manier ook met het Autisme spectrum te maken hebben. Ik zit zelf op het autisme spectrum.

Iets over mij. Ik ben Michael, 26 jaar en ik kom uit Rotterdam. In de afgelopen jaren erg hard aan mezelf gewerkt om te komen waar ik nu ben. Ik zou graag mijn eigen ervaringen ingaan zetten in de (geestelijke) maatschappelijke gezondheidszorg. Ik weet sinds begin 2020 dat autisme onderdeel is van mijn leven.

Ik vind het leuk om ondernemend te zijn. En van daaruit zou ik graag gelijkgestemden ontmoeten. Ik ben een natuur liefhebber. En ik vind het een mooi iets om een heel open gesprek met iemand te hebben over waarom je bijvoorbeeld de persoon bent wie je bent.

Dus ben je een beetje mijn leeftijd. En lijkt het jou leuk om mij verder te leren kennen. Stuur mij eerst een mailtje m.s.deman@gmail.com en dan kunnen we kijken of we eventueel telefoonnummers zouden uitwisselen en elkaar eens in het echt te zien.

Andere mensen hebben mij verder erg geholpen in het contact. Ik durfde een tijd niet naar een winkel en voor bellen had ik allerlei spanningen. Samen hoop ik daarin ook meer een weg te vinden en het aan te gaan.

Een hele fijne dag in ieder geval gewenst.

Liefs,
Michael.

Sluiten
Word nu lid!