Home Oproepen Twee woonplekken vrij in Zeist!
4 september 2023

Twee woonplekken vrij in Zeist!

Momenteel hebben wij (door natuurlijk verloop) twee ruime kamers vrij in een van onze twee woningen in Zeist. Het is een kleinschalig woonproject voor begeleid zelfstandig wonen. De gezamenlijke ruimten worden gedeeld (huiskamer, keuken, douche, toilet en tuin).

Wij bieden gespecialiseerde begeleiding aan jong volwassenen met autisme met een normale intelligentie. Om hen te helpen te ontwikkelen rondom zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie.

Remise heeft een ZIN-overeenkomst met de regio Zuid Oost Utrecht (voor 18+). Jongeren die bij ons wonen hebben een indicatie voor ambulante begeleiding.

Het is fijn als je dagbesteding hebt in de vorm van werk of opleiding. Ook gaat de voorkeur uit naar een rustig persoon. Dit in verband met de samenstelling van de bewonersgroep.

Wonen en zorg zijn gescheiden. Dat betekent dat je de huur en de huishoudkosten zelf uit eigen inkomsten betaald. De huur is all-in: gas, water, licht, internet, gemeentelijke belastingen en en service kosten.
Wanneer je interesse hebt bel of mail mij dan gerust.

Linda van Ameijde, info@remisewoonbegeleiding.nl, 06 36037373

Sluiten
Word nu lid!