Home Oproepen Ouders zoeken vriend(in) voor dochter in Tilburg of nabije omgeving
8 maart 2021

Ouders zoeken vriend(in) voor dochter in Tilburg of nabije omgeving

Beste ouders van zoon/dochter, Hallo jongen/meisje. Deze oproep is in samenspraak met onze dochter. Wij zijn op zoek naar een leeftijdsgenoot voor onze dochter (geb:2009). Ze wordt in de zomer 2021 12 jaar. Heeft autisme/ ADHD met begaafd I.Q.

Ze gaat inmiddels naar speciaal onderwijs, omdat ze op regulier buiten de groep viel. Helaas lukt het haar niet een maatje te vinden. Ze is een vrolijke meid, onzeker omdat ze gepest is. Heeft tot heden geen succes gehad een vast maatje te vinden. Ze zoekt geen allemans vriend(in), maar ook iemand die het, net als zij, niet lukt een passend maatje te vinden. Ze is onzeker in ondernemen, fietsen hoopt ze te leren, zwemmen A B diploma. Ze is emotioneel jonger dan haar kalenderleeftijd.

Haar interesses zijn computeren-online spelletjes, lezen, kattenfilmpjes, natuur, wetenschap wil ze ontdekken. Ze is christen, een vriend(in) zonder geloof is net zo welkom. Wie durft de stap te zetten, een poging te wagen? In een veilige omgeving en in samenspraak met u als ouders of eventueel aanwezige coach. Schroom niet, wie niet waagt, wie niet wint.

Reacties kun je mailen naar mhogendoorn@ziggo.nl

Sluiten
Word nu lid!