Home Oproepen Op zoek naar individuele begeleider met veel ervaring? (volwassenen)
10 januari 2022

Op zoek naar individuele begeleider met veel ervaring? (volwassenen)

Zoek jij een begeleider in regio Utrecht met veel ervaring? Een begeleider die naast je staat op goede en minder goed momenten? Lees dan vooral verder…

Ik ben David, specialistisch begeleider met veel ervaring met mensen met een vorm van autisme. Mijn carrière ben ik in loondienst begonnen en ik werkte in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en de psychiatrie. Sinds 2014 ging ik steeds meer als zelfstandige werken. Sinds najaar 2018 werk ik volledig als freelance begeleider, voornamelijk voor mensen met autisme en bijkomende problematiek.

Met liefde, toewijding en lol, stimuleer ik mensen, ondersteun bijvoorbeeld met (dokters)afspraken of sla een balletje op de tennisbaan. Ook samen wandelen in de natuur hoort regelmatig bij de activiteiten die mensen nodig hebben. Het structureren van de dag of ondersteunen met administratie kan vanzelfsprekend erbij horen.
Daarnaast organiseer ik al jaren een of twee keer per jaar weekend uitjes of korte vakanties voor twee van mijn cliënten.

MENSELIJKE PROFESSIONAL & ERVARINGSDESKUNDIGE
Ik werk als hulpverlener met open vizier als menselijke professional met oog voor wensen & (verborgen) kwaliteiten van cliënten. Mijn persoonlijke ervaring als client in de psychiatrie heeft een lang bewustwordingsproces op gang gebracht, van waaruit mijn ervaringsdeskundigheid ontstaan is. Hier heb ik ook een opleiding voor gevolgd.

KRACHT EN TALENTEN TOT BLOEI
Stap voor stap zorg ik samen met anderen voor een vruchtbare voedingsbodem om de kracht en talenten van mensen tot bloei te laten komen. Geduld en present aanwezig zijn, is mijn tweede natuur geworden. Mensen ondersteunen om te worden wie ze werkelijk zijn, zie ik als DE uitdaging!

Zoek jij een begeleider in de regio Utrecht die jou ondersteunt om te worden wie je bent? Stuur me dan een mailtje op davidverwer@gmail.com, dan kunnen we kennis maken!

David Verwer (45)
Zorg Voor EMPOWERMENT
Ingeschreven bij KvK en in bezit AGB-code

Behaald december 2020: certificaat ‘autisme vriendelijk begeleiden’ (Autisme Academie)

Sluiten
Word nu lid!