Home Oproepen Online vragenlijstonderzoek autisme en videobellen
27 november 2023

Online vragenlijstonderzoek autisme en videobellen

Videobellen wordt steeds vaker ingezet als alternatief voor face-to-face communicatie. Niet alleen voor sociale communicatie, maar ook in het onderwijs en de gezondheidszorg wordt videobellen steeds meer gebruikt.

Hoewel het gebruik van videobellen de laatste jaren sterk is toegenomen is er nog weinig bekend over de ervaringen van mensen met autisme met videobellen. Tilburg University heeft daarom een online vragenlijstonderzoek opgezet om hier meer over te weten te komen.

Om mee te doen aan dit onderzoek moet u 16 jaar of ouder zijn en een klinische diagnose autisme spectrum stoornis hebben.

Het invullen van de vragenlijsten duurt 45 tot 60 minuten. Het volledig invullen van de vragenlijsten wordt vergoed in de vorm van een digitale keuze cadeaukaart ter waarde van 5 euro.

Deze studie is ter beoordeling voorgelegd aan de ethische toetsingscommissie van Tilburg University School of Social and Behavioral Sciences en goedgekeurd onder dossiernummer TSB_RP1026.

Voor vragen over dit onderzoek kunt u per e-mail contact opnemen met dr. Thijs van Laarhoven: t.j.t.m.vanlaarhoven@tilburguniversity.edu

Wilt u meedoen aan het onderzoek? Volg dan onderstaande link:
https://tilburgss.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_2tmEDveTSUF33Iq

Sluiten
Word nu lid!