Home Oproepen Onderzoeksenquête naar keuzeverwarring bij personen met autisme (leeftijd vanaf 18j)
21 februari 2022

Onderzoeksenquête naar keuzeverwarring bij personen met autisme (leeftijd vanaf 18j)

Onderzoeksenquête naar keuzeverwarring bij personen met autisme (leeftijd vanaf 18j)

Beste NVA-lid,

In het kader van een onderzoeksproject aan de KU Leuven naar keuzeverwarring bij personen met autisme én personen zonder autisme is een vragenlijst opgesteld. Voor deze studie is men op zoek naar volwassenen met autisme (zonder verstandelijke beperkingen) en volwassenen zonder autisme. De enquête bestaat uit een aantal keuzescenario’s die specifiek zijn ontworpen om de impact van (bepaalde aspecten van) de keuzecontext op het keuzeproces te onderzoeken, bij mensen met autisme en bij mensen zonder autisme.

Aan de hand van de resultaten willen we een beter inzicht verwerven in de moeilijkheden die mensen met autisme ervaren wanneer ze keuzes maken. Op basis van die inzichten willen we ook aanbevelingen formuleren naar stakeholders (beleidsmakers, werkgevers, ondersteuningsdiensten, enz.) om meer auti-vriendelijke communicatie te ontwikkelen en te implementeren.

Heb jij ±15 minuten die je vrij wil maken voor het invullen van deze vragenlijst? De vragenlijst kan online ingevuld worden via de onderstaande link (link copy-pasten in webbrowser of Ctrl + klikken op link):

https://bit.ly/autisme-keuzegedrag

Belangrijk te vermelden is dat uw antwoorden strikt vertrouwelijk en anoniem zullen worden verwerkt. Als dank voor uw deelname wordt per volledig ingevulde vragenlijst 1 euro gestort aan organisaties die werken rond autisme!

Alvast bedankt.

Sluiten
Word nu lid!