Home Oproepen Ondersteuning en Ontmoetingsgroep voor mantelzorgers van naasten met ASS
8 maart 2021

Ondersteuning en Ontmoetingsgroep voor mantelzorgers van naasten met ASS

Heb je een partner, zoon of dochter met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of zorg je voor voor een ander familielid, vriend(in) of buur met ASS? Woon jij of degene met ASS in Nieuwegein? Dan ben je van harte welkom om je in te schrijven bij steunpunt mantelzorg Nieuwegein.

Vanuit het steunpunt mantelzorg is er een ontmoetingsgroep voor mantelzorgers van naasten met ASS. Maandelijks hebben we een bijeenkomst met steeds een ander thema, op de 3de dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 u. De avonden zijn bedoeld voor het geven van informatie, uitwisselen van ervaringen met lotgenoten en beantwoorden van vragen. De thema’s van de avonden zijn bepaald in overleg met de deelnemers. De thema’s in 2021 waren tot nu toe autisme en school, wonen voor mensen met autisme en Naar voortgezet onderwijs bij autisme en laag IQ. Als je je inschrijft bij het steunpunt word je automatisch op de hoogte gesteld van deze bijeenkomsten en andere relevante informatie.

Bij het steunpunt werken naast mantelzorgconsulenten ook 2 mantelzorgmakelaars die je kunnen ondersteunen bij het vinden en regelen van passende hulp voor jezelf en je zorgvrager.

Voor meer info en inschrijven zie http://mantelzorgnieuwegein.nl/

Sluiten
Word nu lid!