Home Oproepen Moeder zoekt levensloop coach voor dochter (22)
12 januari 2021

Moeder zoekt levensloop coach voor dochter (22)

Hulp gevraagd! Een van mijn 3 kinderen is een prachtige dochter van 22 met ASS. Dat laatste heeft de afgelopen jaren met regelmaat voor gedoe thuis gezorgd. Zij studeert diergeneeskunde, haar droom van kinds af aan. Haar bachelor heeft ze in haar zak, ze is nu met haar master bezig. Mede door Corona is alles rond haar studie onvoorspelbaar. Dit vindt ze lastig.

Nog veel lastiger vindt ze de wetenschap dat ze tot juli maar 1 week vakantie heeft , waarin ze kan bijkomen. Ze is altijd moe en kan het niet meer overzien. Vorig jaar in deze tijd zat zij in Australië. Deels voor haar studie, verder gereisd. Dit ging niet zonder slag of stoot en is met heel veel tranen en stress gepaard gegaan. Ze heeft t wél gedaan!

Voor ze ging had ze via de gemeente (WMO) een coach. Helaas geen goede ervaring… van de opgestelde doelen is niets bereikt. Ik heb zelf met haar die reis voorbereid…ik wil echter graag haar moeder zijn en niet haar coach. Ik gun haar en de rest van het gezin meer dan hoe het nu gaat en ik ben ervan overtuigd dat zij meer kan dan zij nu laat zien mbt zelfredzaamheid op alle vlakken. Hoe combineer je een studie met zelfstandig wonen en zorg je ook voor de nodige ontspanning? Is er iemand die ervaring heeft met levensloopcoaching bij autisme? Ik hoor het heel graag!
Knuffel!

Reacties kun je mailen naar corine70@hotmail.nl

Sluiten
Word nu lid!