Home Oproepen Met spoed vg7 woonplek gezocht
1 augustus 2023

Met spoed vg7 woonplek gezocht

Per 1 oktober moet mijn dochter weg bij haar woonlocatie. Daarom ben ik voor onze 27 jarige dochter met SPOED op zoek naar een begeleid woonlocatie die maximaal een uur rijden van Ede ligt. Het is fijn als het prikkelarm is. Zij valt onder de #WLZ maar er is geen passende plek te vinden.
Zij heeft de diagnose #ASS (PDD-NOS) en een lichte verstandelijke beperking. Haar IQ schommelt tussen 65 en 85.

De gezochte locatie biedt plek aan mensen met een #7VG en #meerzorg. Er is gegronde kennis van autisme, vooral het autisme met daarbij een disharmonisch profiel. Doordat zij goed kan praten wordt ze snel overvraagd, want iets vanuit jezelf brengen is heel iets anders dan iets vanuit een ander horen. Onze dochter kan goed denken in oplossingen, kan goed haar grenzen aangeven, maar bij overvragen en paniek zakt het denkvermogen. Iets wel kunnen maar vaak niet aankunnen. De ene dag wel kunnen en de andere dag niet. Hier moet je je als zorgverlener in kunnen inleven en (willen) begrijpen wat er achter (gedrag) zit.

ADL hulp bij persoonlijke verzorging, denk aan tanden poetsen, haren borstelen, hulp bij douchen omdat de spieren van onze dochter door B12 tekort niet altijd meer doen wat ze moeten doen (spierzwakte)

Daarnaast is verpleging nodig i.v.m. om de 72 uur een B12 injectie zetten, maar eventueel is hier thuiszorg voor te regelen.

Nachtdienst heeft grote voorkeur op slaapdienst, omdat we er al jaren tegenaan lopen dat er wel begeleiding is, je eigenlijk mag bellen in de nacht, maar er vanuit locatie wordt bepaald dat het te vaak gebeurt en het dan weer een probleem wordt. Terwijl spanning en paniek zich niets aantrekken van een tijdstip.

Inmiddels is het gewenst dat er behandeling mogelijk is i.v.m. trauma’s opgelopen in de woonzorg.
We horen graag elke mogelijkheid. Ook als u twijfelt of het passend is.

Dit bericht mag gedeeld worden, daar zijn we zelfs blij mee. Vooral als je binnen ‘zorgland’ werkt.

Reacties graag naar 06-22021870 of   estikkel.anouk@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!