Home Oproepen Man (27) zoekt leuke meid voor serieuze relatie
24 september 2021

Man (27) zoekt leuke meid voor serieuze relatie

Hallo,

Mijn naam is Sander Beimans en ik woon op mezelf in Budel-Schoot.
Naast mijn werk in de supermarkt, vul ik de meeste tijd van de week met het volgen van de studie tot eerste verkoper. In mijn vrije tijd voetbal ik graag, kijk ik graag naar voetbal, spreek ik af met vrienden en lees ik graag. Ook vind ik het fijn om in de avond lekker te Netflixen of een film of serie te kijken op Amazon Prime.

Hoewel ik me dus prima kan vermaken in mijn eentje, merk ik toch dat er iets mist in mijn leven. Een relatie om precies te zijn. Via deze weg zou ik graag een maatje voor het leven vinden, met wie ik lief en leed kan delen, romantisch kan zijn, maar wat ik vooral zoek: iemand die het geduld heeft een relatie te hebben met iemand die niet zo handig is en ook vergeetachtig kan zijn wanneer overprikkeld.

Dierbaren omschrijven me als een lieve, vriendelijke, behulpzame jongen en wanneer ik in een relatie ben, zal ik er alles aan proberen te doen mijn vriendin gelukkig te maken.

Ben je geïnteresseerd na het lezen van mijn oproepje? Contacteer me dan via mijn e-mailadres sanderb94@live.nl. Misschien tot snel!

Groet,

Sander.

Sluiten
Word nu lid!