Home Oproepen Lara (28) zoekt contacten in omgeving Hoeksche Waard
15 juli 2019

Lara (28) zoekt contacten in omgeving Hoeksche Waard

Hallo, ik ben Lara, 28. Ik ben op zoek naar contact met mensen van mijn leeftijd in de omgeving Hoeksche Waard (onder Rotterdam). Het is voor mij helaas te belastend om lange reizen te maken om met mensen af te spreken.
Ik heb asperger, wat zich bij mij voornamelijk uit in snel last hebben van overprikkeling, maar ik herken mezelf ook deels in hoogsensitiviteit.

Ik hou erg van muziek, films en series, lezen, sporten, bakken/koken en tekenen/schilderen, katten en ik leer Spaans. Het liefst zou ik in contact komen met mensen die een aantal van deze interesses delen en ik zou graag eerst mailcontact hebben, om te kijken of het klikt. Ik ben dus op zoek naar mensen die het geen probleem vinden om niet meteen af te spreken. Qua activiteiten om samen te ondernemen denk ik aan wandelen/fietsen, naar een museum of een film, een dierentuin, ergens wat gaan drinken/eten…

Verder ben ik een rustig en vriendelijk iemand met gevoel voor humor. Ik vind het ook fijn om met mensen te praten en heb een goed inlevingsvermogen.
Als dit je aanspreekt en je in dezelfde omgeving woont, hoor ik graag van je. Je kunt me mailen op ohfiddledeedee90@gmail.com.

Sluiten
Word nu lid!