Home Oproepen Kinderboek ‘Flynn heeft stress’
26 oktober 2020

Kinderboek ‘Flynn heeft stress’

Hallo,

Ik ben Tatum en ik heb een lichte vorm van autisme. Die diagnose heb ik pas sinds vorig jaar (toen 21 jaar oud). Echter, al vroeg op de basisschool liep ik met vragen rond, vooral over waarom ik buikpijn en hoofdpijn had. Het bleek stress te zijn maar wat dat voor mij betekende wist ik toen niet.

Nu hoop ik kinderen met soortgelijke vragen en/of klachten te helpen beter te begrijpen wat stress is en met je kan doen. Ik geloof dat we gewoon over stress mogen praten, dat we het samen kunnen signaleren en bespreken, juist al op jonge leeftijd.

Daarom heb ik een kinderboek geschreven, ‘Flynn heeft stress’. Het zijn vijf verhaaltjes die Flynn volgen van zijn bezoek aan het ziekenhuis tot het spelen met vriendjes en vriendinnetjes, een zondag met opa en oma en als laatst een presentatie op school. Het boek is vooral geschikt voor kinderen van 7-10 jaar oud, AVI E5.

Hier vindt u meer informatie over mijn boek:
tatumnewperspective.com/nl/flynn-heeft-stress

Mocht iemand geïnteresseerd zijn of het boek willen delen met weer een ander om zo zoveel mogelijk kinderen (en ook ouders/verzorgers) te bereiken die hier steun en erkenning in zouden kunnen vinden, dan zou dat heel fijn zijn.

Bedankt voor het lezen van mijn bericht 🙂
Groetjes van Tatum!

Sluiten
Word nu lid!