Home Oproepen KENDO game project
26 mei 2023

KENDO game project

Wij zijn Judith en Maissa, twee onderzoeksstagiaires van de Universiteit Leiden en wij werken momenteel aan onze masterscriptie. In samenwerking met de Universiteit van Utrecht zijn we bezig met een onderzoek, genaamd het KENDO project, naar de prikkelverwerking van kinderen mét en zonder autisme. Hiervoor willen we kinderen van 6-12 jaar met en zonder autisme vergelijken in hun niveau van prikkelverwerking.

Het doel van het onderzoek is om de zintuiglijke prikkelverwerking en daaraan gerelateerde vaardigheden te trainen. De kinderen die deelnemen aan het onderzoek zullen hiervoor gedurende drie weken regelmatig een muzikale game spelen op een iPad. Ouders vragen wij een vragenlijst in te vullen aangaande het sociaal gedrag en de muzikale achtergrond van hun kind.

Heeft of kent u kinderen binnen onze doelgroep die het leuk zouden vinden om mee te doen aan ons onderzoek? Stuur dan een mail naar algoritme.onderzoek@gmail.com en we nemen contact met u op. Ook bij vragen kunt u ons altijd mailen.
Graag horen we van u.

Hartelijke groeten,

Maissa Benhajar en Judith van Leeuwen

Sluiten
Word nu lid!