Home Oproepen Kamers vrij binnen beschermd wonen. Locatie Barsingerhorn
9 januari 2023

Kamers vrij binnen beschermd wonen. Locatie Barsingerhorn

Momenteel hebben wij binnen ons beschermd wonen traject 2 slaapkamers vrij. De vrije plekken zijn bij onze vestiging in Barsingerhorn.

Joy Living heeft als doel om vanuit het begeleid wonen de aanwezige talenten van de bewoners te laten groeien en het welzijn van iedere bewoner te bevorderen zodat ze zelfstandig(er) kunnen deelnemen in de maatschappij. Dit doen wij via de ABA methode, waarmee wij het zelfvertrouwen stimuleren door niet alleen de minder sterke eigenschappen te benoemen, maar juist de nadruk te leggen op datgene wat iemand wél goed beheerst.

Daarnaast begeleidt Joy Living ze in dagelijkse activiteiten, zoals (interne) dagbestedingen, om deze nieuw verworven eigenschappen tot bloei te laten komen. Wij zijn van mening dat iedereen uniek is en een eigen identiteit heeft.

Joy Living richt zich op jongeren vanaf 14 jaar, die autistisch geïndiceerd zijn en een inschaling middels Jeugdwet of minimaal GGZ 3 hebben. Het Autisme Spectrum Stoornis is formeel vastgesteld door een hiertoe erkende instelling.

Heb je interesse in één van deze kamers? Mail dan naar support@joyliving.nl

Sluiten
Word nu lid!