Home Oproepen Jobcoach gezocht met verstand van autisme
24 maart 2023

Jobcoach gezocht met verstand van autisme

Ik ben Danique en ben 26 jaar oud. Ik zit nu 1,5 jaar in de ziektewet. Ik ben mede uitgevallen omdat ik heel erg op mijn tenen liep vanwege mijn autisme.

Ik zoek een jobcoach met verstand van autisme. Ik ben een vrouw met autisme en bij mij uit het “subtiel”. Dit houdt niet in dat ik minder klachten heb, maar ik kan me goed aanpassen, juist daardoor loop ik mezelf voorbij en krijg ik veel angstklachten.

Ik heb een universitaire bachelor psychologie en een hbo bachelor verpleegkunde gehaald. Ik kon goed leren. In de praktijk loop in echter tegen problemen aan. Ik wil het liefst een baan op mijn niveau, maar die ik ook met mijn autisme vol kan houden. Een hele moeilijke combinatie voor mijn gevoel.
🙁

Met het uwv is besproken dat het nog niet verstandig is al te gaan werken, ik ga namelijk nog met therapie starten. Zij hebben mij wel aangeraden al aan een werktraject te starten om alvast dingen uit te zoeken en te oriënteren.

Wie zou mij hiermee kunnen helpen?
Ik wil graag aan de slag en weer aan mijn toekomst werken. Ik woon in de omgeving Voorne Putte in Zuid Holland. Alvast heel erg bedankt!

Reacties graag sturen naar: danique_durinck@hotmail.com

Sluiten
Word nu lid!