Home Oproepen Interviewkandidaten gezocht essay autisme diagnose
18 november 2021

Interviewkandidaten gezocht essay autisme diagnose

Goedemorgen,

Mijn naam is Sabien Froger en ik ben laatstejaars studente journalistiek in Tilburg. Voor mijn afstuderen wil ik een essay schrijven over de vraag of ik wel of niet een diagnosetraject wil starten naar autisme. Ik heb al langer vermoedens dat ik ASS zou kunnen hebben maar twijfel al net zo lang of ik dat wel zou willen weten. Om hier wat verder in te kunnen komen zou ik graag met mensen spreken die dezelfde ervaringen hebben. Hoe hebben zij de keuze gemaakt? En waarom? En wat gebeurde er daarna? Hoe kijken zij naar hun diagnose, als ze die hebben gekregen?

Daarnaast zou ik graag een psycholoog spreken over zijn/haar ervaringen met mensen die bij hen komen om een diagnosetraject te starten. Met wat voor klachten kwamen ze? Hoe ging het proces verder? En hoe reageren cliënten op hun eventuele diagnose?

Deze vragen zou ik graag willen verwerken in mijn essay, waarmee ik mijn persoonlijke verhaal wil doen, waarmee ik hopelijk ook weer andere mensen kan helpen. Het zal gepubliceerd worden op mijn persoonlijke website, die enkel bedoeld is ter beoordeling door mijn docenten.

Mocht u interesse hebben om met mij in gesprek te gaan over dit onderwerp, hoor ik het graag.

Bij voorbaat dank voor de moeite.

Met vriendelijke groet,

Sabien Froger – sabienfr@hotmail.com

Sluiten
Word nu lid!