Home Oproepen Het Locus programma: beschermd wonen en therapie onder één dak
27 november 2019

Het Locus programma: beschermd wonen en therapie onder één dak

Locus voor jongvolwassenen: behandeling, begeleiding en wonen in één.

Met Locus biedt Kwintes een unieke combinatie van behandeling en begeleiding binnen een beschermende woonvorm. Locus is er voor jongvolwassenen (vanaf 16 tot en met 30 jaar) met een psychiatrische kwetsbaarheid en een hulpvraag op het gebied van zelfstandigheid. Locus is tijdelijk: in een periode van maximaal 2 jaar ondersteunen we je om te werken aan je ontwikkeling.

Zelfstandig wonen gaat niet altijd vanzelf. Zeker niet wanneer je psychische klachten je hierbij in de weg staan. Door de combinatie van behandeling en begeleiding geef je een flinke boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer mogelijkheden en vaardigheden om zelfstandig te functioneren. Wat je leert in behandeling, kun je met hulp van je begeleiders oefenen en uitvoeren. Begeleiding en behandeling zijn erop gericht dat je optimaal kunt deelnemen aan het gewone leven.

Ben je nieuwsgierig geworden? In Almere wordt het Locus Programma geboden in de wijk Tussen de Vaarten. Ook in andere regio’s wordt het Locus Programma door Kwintes aangeboden.
Neem vooral een kijkje op onze website: www.kwintes.nl/locus.

Sluiten
Word nu lid!