Home Oproepen help mij, mijn droom te verwezenlijken
24 maart 2023

help mij, mijn droom te verwezenlijken

Mijn droom.
Laat ik bij het begin beginnen. Ik ben Miranda bijna 38, en heb al een heel zwaar leven achter de rug en ik zit er nog middenin. Ik heb meerdere beperkingen.

Zowel fysiek als mentaal. Zo heb ik myalgic encephaomyelitis(M.E/CVS)
Op mentaal gebied heb ik het erg zwaar. Mijn autisme uit zich in vooral de ernstige overprikkeling door de gehele dag, dus mede met de M.E erbij ben ik dagelijks heel moe en heb veel slaap nodig , zo ook in de middag. Ook heb ik atypische anorexia
Mede door mijn autisme én in combinatie met M.E en mijn eetstoornis ben ik dagelijks enorm overprikkeld. Mijn gedachten staan altijd op non- stop en zelfs in de nachten gaat het nog door. Door de overprikkeling kan ik maar weinig op een dag een mijn hond uitlaten 3 keer per dag plus daarbij de was doen is eigenlijk al te veel. Mijn hond is een niet gecertificeerde hulphond. Dit betekend dat ie wettelijk geen hulphond is en ook geen opleiding heeft gedaan, maar dat ie mij wel heel veel steun bied en al veel meer doet dan ik me had kunnen indenken, wij zijn 1. Ook komt hij bij me om kusjes te geven wanneer ie aanvoelt dat het niet goed gaat, voor mij is hij een hulphond

Waar ik woon, in Rotterdam wordt overal om mij heen huizen gebouwd en in mijn flat zijn ze al 3 jaar aan het verbouwen, wat natuurlijk allemaal voor veel chaos en geluidsoverlast zorgt. De meeste tijd ligt de straat open, doen deuren het niet in de flat, doet het licht het niet. Om maar niet te spreken hoeveel bouwverkeer er in en om mijn straat is. Ter overmaat van ramp beginnen ze nu ook te bouwen aan het aangrenzende park, waar ik dagelijks wandel met mijn hond.

Ik zit inmiddels al meer dan drie jaar in een autistische burn-out
Ik huil veel, raak vaak uit contact, en mijn spanning zit torenhoog maar ik praat dagelijks met mijn moeder(die on ontzettende goede moeder is) en heb ik ook wel gesprekken met begeleiding van waar ik woon. Mijn omgeving is overal aan het zoeken wat mij rust zou kunnen brengen, een vakantie misschien? Tja daar is geen geld voor, ik ga niet tot rust komen van een weekje weg, dat zou dan meer op een maand uitkomen.

Maar nu kom ik toch eindelijk uit bij wat mijn droom nou eigenlijk is; een eigen Boshuisje hier in Nederland. Maar ja daar heb je het weer, alles draait om geld en ik heb niet zo’n grote rekening dat ik dat uit eigen zak kan betalen.

Helaas ben ik voor de volle 100% afgekeurd(al vanaf mijn 18e) en krijg ik van het UWV mijn Wajong uitkering van 75% van het minimumloon.

Maar dan zou je misschien denken, waarom een boshuisje?
Tja daar heb ik heel goed over na gedacht; daar heb ik de volledige rust die ik zó hard nodig heb. Ik kan geen enkel geluid meer velen, en in een flat kan je altijd last hebben van buren. Ik wil in het bos wonen, elke ochtend wakker worden in een oase van rust! Stilte, ruimte en veiligheid, En vogeltjes natuurlijk! Ik heb zó ontzettend hard een ruimte voor helemaal mezelf nodig, zonder buren, echt helemaal alleen. (ik ben graag alleen) Ik heb rust, ruimte, veiligheid nodig(als ik in een flat ga wonen blijf ik overprikkeld) het bos is de oplossing De slow living , dat is wat ik zo hard nodig heb. Een vrouw van bijna 38 jaar die hypergevoelig is, autisme heeft die leeft in een wereld die niet leefbaar is voor haar. Dus zoek ik naar oplossingen.
Ik heb jullie als lezers kei hard nodig om al het geld bij elkaar te brengen en daarom ben ik ook een crowdfundingsactie gestart

Het doel is groot, ik weet het, maar ik vraag het niet voor niks. Ik ben namelijk teneinde raad en overal waar ik zou willen wonen, om en nabij Rotterdam wordt gebouwd. Ik heb echt NOOD aan rust, waar ik van mijn autistische burn-out kan herstellen en waar ik in alle rust mijn eetstoornis weer kan aanpakken

Kunnen jullie mij helpen? Wíllen jullie mij überhaupt helpen? Ik ben écht teneinde raad!)
Ik zal mijn crowdfundingsactie pagina hieronder vermelden

Met vriendelijke Groet,
Miranda van Vuuren mailadres: madefliefje@hotmail.com

https://gofund.me/18330b4e

Sluiten
Word nu lid!