Home Oproepen Gratis webinar Rust en balans op je werk
4 augustus 2022

Gratis webinar Rust en balans op je werk

Herken je dit?: aan het eind van je werkdag helemaal op * geen puf om ’s avonds iets te doen * geen energie om te koken. Misschien kost een werkdag je zoveel energie, door alle prikkels waar je de hele dag mee te maken krijgt. Of maakt je dag je zo moe, omdat je steeds na aan het denken bent over de communicatie met je collega’s, leveranciers of klanten. Of misschien zit je helemaal niet op de juiste plek qua werk, werk je onder je niveau of past het bedrijf niet goed bij je.

Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat je zó moe bent, dat je blij bent als het eindelijk tijd is om naar huis te gaan en je op de bank kunt ploffen. Maar of je daar nou zo blij van wordt? Ik denk van niet. Maar wat dan wel?

Veel mensen met (kenmerken van) autisme lopen hier tegenaan. Hun werkdag volhouden kost super veel energie, waardoor ze niet hun talenten kunnen gebruiken op de manier die ze graag zouden willen. En dat is zo jammer.

Ben jij ook zo moe na je werkdag en ben je toe aan een verandering? Waardoor je wel nog iets anders kunt doen dan op de bank ploffen zodra je thuis bent? Omdat je nog energie over hebt voor je avond? Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar Rust en balans op je werk : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/webinar-rust-en-balans-op-je-werk/ dat ik binnenkort geef.

In dit webinar krijg je tips voor het krijgen van rust en balans op je werk. Zodat je weer controle krijgt over je werkdag, je de geplande taken af krijgt en voldoende energie hebt voor tijdens en na je werkdag.

Kun je op de aangegeven datum niet live deelnemen, schrijf je dan toch in. Je ontvangt na het webinar een mail met daarin een link naar de replay.
Schrijf je nu hier in: https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/webinar-rust-en-balans-op-je-werk/

Sluiten
Word nu lid!