Home Oproepen Gezocht: participanten voor onderzoek onzichtbare beperking + vrijetijdsbesteding
2 november 2023

Gezocht: participanten voor onderzoek onzichtbare beperking + vrijetijdsbesteding

Beste ervaringsdeskundigen,

Mijn naam is Britt Streefkerk en ik ben een 24-jarige studente Leisure & Events Management aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Samen met mijn vriend en hondje woon ik in Krimpen aan den IJssel en inmiddels kamp ik al elf jaar met ME/CVS. Daarnaast ben ik vrij recent gediagnosticeerd met PDS en Long Covid. Omdat ik meer bestaansrecht wil creëren voor mensen met een onzichtbare ziekte, ga ik hier al mijn energie in steken gedurende dit studiejaar. Daarom ben ik op zoek naar mensen met een chronische multisysteemziekte zoals fibromyalgie, ME/CVS en Long Covid om te interviewen. Tevens ben ik op zoek naar mensen met een andere ziekte of aandoening die invloed heeft op de inspanningstolerantie en/of hoeveelheid haalbare prikkels, denk aan autisme en ADHD/ADD. Deze twee onderzoeksvragen staan centraal in het interview:

– Welke vrijetijdsactiviteiten zijn haalbaar voor mensen die kampen met een chronische ziekte? (projectontwikkeling)

– Hoe ziet vrije tijd eruit in de huidige tijdgeest voor mensen die kampen met een chronische ziekte? (trendontwikkeling)

Alle interviews zullen tot 10 december plaatsvinden via Microsoft Teams. Indien gewenst kan het ook op locatie. De interviews duren 30 tot 60 minuten, uiteraard afgestemd op basis van jouw inspanningstolerantie. Er zijn twee studiegroepen: 18 t/m 30 jaar + 31 jaar en ouder. Het onderzoek van de laatste groep wordt getoond op het Stadmakerscongres in Rotterdam, dus toestemming tot filmen en vertonen van het interview is een voorwaarde wanneer je behoort tot de groep van 31 jaar en ouder. Aanmelden kan door mij te mailen op streefkerkbritt@gmail.com.

De onderzoeksresultaten zullen gebruikt worden in een theoretische presentatie en als marketingadvies om toegankelijke evenementen en activiteiten bewerk te stellen binnen mijn eigen projectorganisatie. Kortom: je maakt een positieve impact voor jezelf en andere chronisch zieken door hieraan bij te dragen.

Alvast bedankt!

Met warme groet,

Britt Streefkerk

Sluiten
Word nu lid!