Home Oproepen Gezocht: mensen die mij willen helpen met een kunstproject
7 februari 2020

Gezocht: mensen die mij willen helpen met een kunstproject

Ik ben op zoek naar mensen die mee willen werken aan een project wat ik doe in het kader van mijn kunstopleiding aan de Gerrit Rietveld academie. Het doel van het project is om inzicht te geven in het leven van mensen met autisme, maar ook juist om het unieke en bijzondere te belichten. Ik wil de complexiteit van het dagelijks leven laten zien. Ik ben met name geïnteresseerd in sociale scripts en het spanningsveld tussen veiligheid en vrijheid.

Wie?
Mensen met ASD die hun scripts met mij kunnen en willen delen en met mij daarover van gedachten kunnen wisselen. Deelnemers wonen bij voorkeur in de buurt van Amsterdam

Format
Ik maak video opnames van de interviews en ik vraag deelnemers om een diagram/flowchart te schetsen van een sociale situatie die ze als moeilijk ervaren.

Wie ben ik?
Ik ben de zus van en de dochter van twee mannen met ASD. Ik heb een PhD in Psychologie en ik studeer nu aan de kunstacademie.

Mocht je het leuk vinden om deel te nemen of mocht je meer informatie willen, stuur mij dan gerust een bericht. Reacties kunnen naar ydwine.zanstra@gmail.com.

Alvast bedankt,

Ydwine Zanstra

Sluiten
Word nu lid!