Home Oproepen ga nooit op vakantie en wil deel gelijkgestemde meid/vrouw 20-60
11 augustus 2020

ga nooit op vakantie en wil deel gelijkgestemde meid/vrouw 20-60

hoi hoi
ik ben een rustige jongeman asperger (diagnose 2002) maar ik zie het vooral als extreem hooggevoelig met overprikkeling en ook rustig karakter, hooggevoelig (type oude ziel, google maar )
ik ben 41 op de kalender en kom zelf uit noord oost brabant.
ik vond de jaren 80 al snel en heb niks met smartphone of sociale media en ben gebaat bij rustig leeftempo en zou veel beter gepast heb in huis op de prairie tijd en hou ook van eenvoud en ,minimalisme.
ben zelf bijna 9 jaar weduwnaar na lang zorgen voor en is ook me enige geweest.
in liefde hoef ik ook niet zomaar iemand en hou van echtheid en imperfectie en onvoorwaardelijk je zelf zijn.
ik zou graag een meid-vrouw leer ken voor vriendschap met diepgang in gesprek en humor en ding onderneem en ook een gevoelsmens.
en die ook een rustig terug getrokken leven leeft en dat graag eens deelt.
ik ben geen groepsmens maar wel zorgzaam en sociaal en heel empathisch , voel juist alles aan van iedereen.
ik hou oa van wandel in natuur, zelf dingen maak, gezonde voeding, docu/filmhuis, lees , zelfzorg ,bewustzijn, oudheid enz vooral alles met aan dacht en rustig aan.
ik leef van wajong en ben happy met weinig en innerlijke rijkdom en kleine dingen waardeer, het is ook me staat van zijn.
ik heb niks met status, geld, macht ,ego en veel last van snelle over-consumerende maatschappij, overbevolking, snelheid en leegte en oppervlakkigheid (3d energie)
ben je die imperfecte rustige meid -vrouw 20-60 die graag wil deel en goede vriendschapsbasis en maakt niet uit als je onzeker, verlegen, angsten hebt ,gaat om je pure zelf kun zijn.
tot hoors ( ik rook niet , drink niet, geen kinderen , geen huisdieren, geen ex , geen drama ,geen drugs, geen tattoo, geen schulden enz ) en wil ook geen drama of ellende en met elkaar deel en emotioneel gelijkwaardig en alles er kan zijn van gevoel, emotie en puurheid.
tot hoors
rustzoeker@protonmail.com

Sluiten
Word nu lid!