Home Oproepen Ga je mee op vakantie naar Terschelling?
3 mei 2021

Ga je mee op vakantie naar Terschelling?

Heb je zin in vakantie, deze zomer, in Nederland? Je (m/v) houdt van rust en ruimte om je heen, overdag lekker actief bezig zijn, ’s avonds bij de accommodatie een spelletje en ontspannen. Ben je ondernemend, sociaal, zelfstandig en heb je net als ik al veel gereisd en ken je daardoor veel verhalen? Heb je een Christelijke levensovertuiging?

Wie weet vind je het dan leuk en gezellig om een aantal dagen met mij te vertoeven op Terschelling. Ik ben een vrouw van 51 (ASS) en werk in het onderwijs als onderhoudsmedewerkster. Ik heb een reservering gemaakt in Oosterend, vlakbij de Boschplaat en Waddenzee, voor ongeveer €40 per nacht. Omdat ik op privacy gesteld bent, reserveer je je eigen appartementje of B&B. Buiten zijn vele beschutte zitjes, zodat ook je gemakkelijk kunt aanschuiven bij andere gasten op het terrein om een praatje te maken.

Interesse gewekt om in de bouwvakweken even iets anders te doen, dan je dagelijkse werk? Stuur me dan even een berichtje via opreismetmij@hotmail.com. Dan kunnen we misschien een kennismaking plannen.

Sluiten
Word nu lid!