Home Oproepen Ervaringen delen over rustig leven
27 juli 2021

Ervaringen delen over rustig leven

Hoi hoi, ben een rustige man, gevoelsmens en pure ziel. Ik vond de jaren 80 al snel gaan en voel altijd dat ‘Huis op de prairie-gevoel.’ Ik was met school in jaren 80 al blij als ik uit school was en moe was.

Ik leef rustig van wajong en ben gebaat bij weinig prikkels. Ik leef erg op mezelf en sinds mobiele telefoon en internet is de wereld alleen nog maar verder van de essentie (iets wat de film ‘down to earth’ goed weergaf. Ik hou van eenvoud, zoals zelf brood bakken, opgietkoffie en zelf dingetjes maken.

Ik reis innerlijk 24/7 maar op vakantie al jaren niet, omdat heimwee naar andere tijden sowieso diep zit. Ik heb dus niks met smartphone of sociale media enz.
Ben geen groepsmens en zou graag met iemand die er ook zo over denkt willen delen.

Blijf dichtbij jezelf, je hoeft niet iemand te wórden maar iemand te zijn! Ook lees ik graag boeken, zoals van Dirk de Wachter en Paul Verhaeghe die de wereld goed doorzien. Ook vind ik het bevrijdingspastoraat erg boeiend.
En ja, ik voel en ben een oude ziel, maar die term is verder niet belangrijk. Ik vind emotioneel gelijkwaardig zijn en onvoorwaardelijk jezelf zijn belangrijk. Iets waarover Vera Helleman ook mooi schrijft en spreekt.

Ik ben een natuurmens  en hou van imperfectie, eenvoud en minimalisme en opgeruimd. Ik ben zelf 41 en je kalenderleeftijd zegt me niks. Wie weet tot hoors en sowieso bemoediging. Je bent goed zoals je bent en leef je eigen tempo in deze steeds verder doorgedraaide wereld.

hartelijke groeten! Je kunt me bereiken via indeverkeerdetijdgeboren@protonmail.com

Sluiten
Word nu lid!