Home Oproepen Autistische Schoonmaker/Huishoudhulp Gezocht, Locatie: Den Haag
19 april 2022

Autistische Schoonmaker/Huishoudhulp Gezocht, Locatie: Den Haag

Hoi,

Ik ben Jaswir 26 jarige Autist. Sinds 2020 een Autisme Diagnose. Ik woon bij mijn moeder in Den Haag. En ik ben opzoek naar een Autistische Schoonmaker / Huishoudhulp.

Schoonmaken is voor mij te belastend vandaar dat ik hulp zoek. Het hoeft niet per sé een huishoudhulp te zijn, want ik denk dat een schoonmaker de rol ook prima kan vervullen. Waarvoor ik iemand zoek. Mag wel huishoudhulp zijn.

Werkzaamheden:
Aanrecht in keuken schoonmaken en lijst van objecten schoonmaken bij mij thuis.

Betaling:
20 Euro bruto per uur.

Waarom Autistisch / Persoon met Autisme:

Ben zelf Autistisch, makkelijker om elkaar te begrijpen, communiceren. Help graag Autistische mensen. Biedt graag meer kansen aan deze doelgroep. Daarnaast vind ik het belangrijk dat dingen goed schoon zijn hoe ik het wil en dus niet globaal schoon. Hiervoor zijn Autistische mensen ook beter geschikt met hun oog voor detail.

Sollicitatie procedure:

Wat ik belangrijk vind is dat we met elkaar overweg kunnen.
Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat dingen naar tevredenheid worden schoongemaakt. En vertrouwen is ook belangrijk, want je komt wel bij ons thuis en ik wil niet dat er iets wordt gestolen ofzo. Hiervoor kan ik mogelijk vragen naar referenties dit kunnen ook mensen zijn die niet werkgevers zijn. Mensen die jouw goed kennen, je ouders ofzo.

Stap 1: Een eerste gesprek. Hierin zal ik in ieder geval een inschatting maken of we met elkaar overweg kunnen. En vragen naar referenties voor wat betreft vertrouwen.

Allebei tevreden? => Stap 2.

Stap 2: 1x je schoonmaakhulp uittesten voor 1 uur. Dit zal ik zelf betalen

Beide tevreden? => Stap 3.

Stap 3: Voor korte proefperiode zelf betalen. Ik schat in ieder geval 1 uur in de week voor een aantal weken in de maand. Hoeveel weken weet ik nog niet. Duur van de proefperiode weet ik ook niet. Dit is voor mij nieuw.

Beide tevreden? => Stap 4.

Stap 4: Voor de langere termijn zal betaling plaatsvinden vanuit WMO PGB (Gemeente betaalt).

Weet nog niet hoeveel loon ik zal kunnen bieden vanuit WMO PGB. Die aanvraag moet ik nog doen. Heb geen concrete transparante informatie hierover nog. Mijn schatting is dat ik hieruit minimaal 20 euro per uur bruto zal kunnen betalen. Op basis van PGB bedragen voor andere PGB bieders dan de gemeente.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/persoonsgebonden-budget-pgb/vraag-en-antwoord/pgb-zorg-geven-aan-een-naaste-waar-krijg-ik-mee-te-maken

Ik zal ernaar streven het maximale uurtarief te betalen voor de langere termijn.
Vanuit mijn perspectief vind ik dat gefocust (niet globaal) schoonmaakwerk ook beloond mag worden met een hoger bedrag!

Ik sta open voor verdere vragen en opmerkingen. Iemand in dienst nemen is nieuw voor mij ik heb hier nog weinig ervaring mee. Het kan zijn dat belangrijke informatie voor jouw ontbreekt.

Twijfel je? Gewoon reageren!

Contactgegevens:
negen_jeswer@live.nl

Sluiten
Word nu lid!