Home Oproepen Autisme Belevings Circuit (ABC)
10 oktober 2023

Autisme Belevings Circuit (ABC)

Leer over en ervaar autisme in het Autisme Belevings Circuit

Heb jij in je familie, vrienden of werk te maken met mensen met (kenmerken van) autisme? Zie je de stress oplopen bij je familielid, vriend of collega, maar weet je niet wat je daarmee kunt doen? Of vind je het soms best lastig om goed met deze persoon om te gaan?

Doe dan mee met het Autisme Belevings Circuit (ABC) op zaterdag 4 november 2023 in Best.

In het Autisme Belevings Circuit ervaar je door informatie en praktische oefenen hoe stress op kan lopen bij iemand met (kenmerken van) autisme. Door hier inzicht in te krijgen, begrijp jij (nog) beter wat de persoon met autisme ervaart en hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan. Wat je wel en wat je juist niet moet doen op een moment van stress.

Op zaterdag 4 november organiseer ik een Autisme Belevings Circuit in Best. Van 10.00 tot 13.00 dompelen we ons onder in de wereld van autisme. Je krijgt informatie over autisme en je gaat zelf autisme beleven.

Kijk hier voor meer informatie over het Autisme Belevings Circuit of neem contact met me op : https://www.lekkerinjevelmetautisme.nl/autisme-belevings-circuit-abc/. Dit Autisme Belevings Circuit wordt gegeven volgens de laatste inzichten over autisme.

LET OP : er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers, dus schrijf jezelf nu snel in en verzeker jezelf van een plek.

Mocht je vragen hebben, mail me via info@lekkerinjevelmetautisme.nl.

Tot zaterdag 4 november in Best!

Groetjes,
Esther Oomen
Lekker in je vel met autisme

Sluiten
Word nu lid!