Home Oproepen Aangeboden: begeleiding vrouwen/meiden (gratis) door lotgenoot
23 augustus 2022

Aangeboden: begeleiding vrouwen/meiden (gratis) door lotgenoot

Ben of ken jij een vrouw boven de 12 jaar die autisme (ASS, niveau 1) heeft en behoefte heeft aan wat extra ondersteuning? Lees dan verder..

Mijn naam is Wietske (26) en woon in omgeving Alkmaar, Noord-Holland. Ik heb 5 jaar geleden de opleiding HBO Pedagogiek gedaan en werk sinds die tijd in het voortgezet onderwijs, waar ik leerlingen met allerlei soorten uitdagingen ondersteun. Na mijn eigen diagnose ASS kwam de wens om mij te specialiseren in ASS bij meisjes/vrouwen en hen (mede) vanuit mijn eigen ervaringen te leren ondersteunen. Ik heb tijdens mijn eigen proces gemerkt hoe fijn het kan zijn als je geholpen wordt door iemand die zich kan inleven, situaties herkent en vanuit zijn/haar eigen ervaring kan spreken.

In september ga ik daarom starten met een opleiding tot ervaringsdeskundige gericht op ASS bij meiden/vrouwen. Tijdens deze opleiding krijg ik de ruimte om 5 mensen te begeleiden, mogelijk wil jij 1 van die vijf zijn?

Wat kan ik bieden:
Ik ben een rustig, vriendelijk en empathisch persoon. Ik vind het vooral belangrijk dat we een klik hebben er een vertrouwensband kan ontstaan tussen ons.

Wat we gaan doen:
Een intakegesprek en 3-5 begeleidingsgesprekken, een beetje afhankelijk van jouw hulpvraag en de tijd die we voor ieder gesprek plannen. We sluiten af met een eindgesprek. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. De locatie zal dan ook in overleg ergens zijn waar jij je goed voelt. Online is eventueel ook een optie, waar het liefst het intakegesprek en het eindgesprek face-to-face zal zijn indien dat mogelijk is.

De begeleiding kan zich op allerlei hulpvragen richten, bijvoorbeeld werk, relaties, balans en/of structuur aanbrengen in je leven, uitzoeken wat de diagnose voor jou betekent, enzovoort. We kunnen ook samen opzoek gaan naar hoe ik jou kan ondersteunen. Ik hoop je te kunnen helpen door jou te begrijpen en zonder vooroordelen naar jou en je situatie te kijken.

Daarnaast wil ik ook heel graag van jou leren en vind ik jouw feedback heel waardevol. Met jouw oprechte feedback help je mij enorm!

Spreekt dit je aan, heb je vragen over mijn oproep of wil je meer van mij weten.. Schroom dan niet en stuur een mailtje naar wietske.joon@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!