Home Benefietmiddag NVA-huis Noord-Holland Noord

Benefietmiddag NVA-huis Noord-Holland Noord

zaterdag 1 oktober van 13.00 tot 17.00 uur

Het team van het NVA-huis Noord-Holland Noord organiseert op 1 oktober een gezellige benefietmiddag in Heerhugowaard met als doel geld in te zamelen om daarmee onze activiteiten, gespreksgroepen en Autitheek in de regio verder uit te kunnen breiden. We bieden een interessant programma met muziek, een veiling, loterij en een afsluitende lezing verzorgd door Judith Visser. Zij is bekend van de boeken ‘Zondagskind’ en ‘Zondagsleven’

Larissa

Larissa is een singer/songwriter uit Hoogkarspel. Ze speelt zowel eigen nummers als covers en heeft zich laten inspireren door o.a. Pink Floyd. Larissa heeft niets met de liefdesliedjes die ze van andere zangers hoort, zij gebruikt verhalen voor de teksten van haar liedjes, samen met haar unieke geluid, is dat wat haar muziek eigen maakt. Naast zingen acteert Larissa en kan zij goed schilderen en tekenen. Haar schilderijen hebben vaak een fantasy-thema met felle kleuren en taferelen.

Francesco Daniel

Francesco brengt muzikale verhalen en liedjes met een boodschap. Van uptempo tot ballads; de muziek van Francesco valt niet in een hokje te plaatsen. Hij stond eerder op grote en kleine podia’s waar onder het Big Rivers festival, Tivoli Vredenbrug en trad samen op met o.a. Jannemien Cnossen, Hans Vandenburg en Tim Akkerman. Of het een feestje is, een intieme show vol verhalen of een grote sing along. Ga mee op avontuur met Francesco Daniel!

Judith Visser

Zij is schrijver van tot nu toe dertien boeken en een reeks korte verhalen. Met Zondagskind (2018), een autobiografische roman over opgroeien met autisme, beleefde zij haar doorbraak naar het grote publiek. Ze won hiermee de Hebban Literatuurprijs 2018. Het RTL4-progamma Koffietijd verkoos het tot Boek van de Maand. De roman werd tevens in Duitsland uitgegeven onder de titel Mein Leben als Sonntagskind. Een deel van Judiths werk is bewerkt voor het toneel en is verfilmd. Haar meest recente roman Zondagsleven verscheen in oktober 2020 en is het langverwachte vervolg op Zondagskind. De roman is ook goed los te lezen.

Veiling

Wij organiseren een veiling met diverse kunstwerken, allen geschonken door kunstenaars uit de regio. (op dit moment staan nog niet alle werken op deze pagina. Zodra er nieuwe werken worden aangeboden worden deze toegevoegd aan de galerij.)

Algemene informatie

Wij mogen gebruik maken van de prachtige locatie van ontmoetingscentrum de Brink in Heerhugowaard. (Middenweg 168, 1702 HE Heerhugowaard). Er is voldoende parkeergelegenheid en het station van Heerhugowaard ligt op een loopafstand van circa 15 minuten.

Kaarten

Vraag en antwoord

Hieronder tref je de meest gestelde vragen over deze middag.

 • Kaarten aan de deurLees meer

  Het kopen van kaarten aan de deur is mogelijk tegen een toeslag van € 2,50 per kaart.

 • Wandelroute vanaf stationLees meer

  Loop naar het noordoosten, richting de Stationsweg (46 m), sla rechtsaf naar de Stationsweg (1,1 km), sla linksaf naar de Middenweg (600 m), sla rechtsaf en je vindt je bestemming links

 • ToegankelijkheidLees meer

  De locatie is rolstoelvriendelijk. Hulphonden zijn toegestaan mits van te voren gemeld bij de organisatie via nvahuis.nhn@autisme.nl

 • TijdschemaLees meer

  Het programma is onder voorbehoud van aanvullingen en wijzigingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  13:00-13:30 Zangers Larissa
  13:30-14:30 Zanger Francesco
  14:30-15:00 Veiling
  15:00-15:30 Zanger Francesco
  15:30-16:30 Lezing Judith Visser
  16:30-17:00 Veiling en loterij

Sluiten
Word nu lid!