Home Nieuws Auti-Doe ook mee met de Duinenmars!
6 februari 2020 - ACTIVITEIT VERVALT I.V.M. MAATREGELEN TEGEN CORONAAuti-Doe ook mee met de Duinenmars!

Graag nodigen wij je uit om met de NVA te gaan wandelen op 4 april met de 69e Duinenmars. De wandeltocht wordt georganiseerd door Stichting Duinenmars en is de gezelligste wandeltocht in Den Haag. Een mooie afsluiting van de NVA Autismeweek 2020, die dit jaar ‘Prikkels’ als thema heeft!

Kies ervoor om samen met ons de 5 of 10 kilometer te lopen. Een prima gelegenheid om te ontprikkelen! We starten als groep om 10.30 uur. Het startbureau sluit om 17.00 uur. Je kunt je tot 1 april hier inschrijven bij de NVA en dan betalen wij jouw startbewijs van € 5,-. De start- en finishplaats is het parkeerterrein aan de Machiel Vrijenhoeklaan – Den Haag / Kijkduin. Er is beperkte parkeergelegenheid en je kunt daarom het beste met de bus komen. Zie hier voor meer informatie.

INSCHRIJVEN VIA DE NVA

Sponsoring

Als je je wilt laten sponsoren voor de NVA, dan kun je een actie starten via de actiepagina van het AutismeFonds. De opbrengsten van het AutismeFonds komen ten goede aan projecten van de NVA die de participatie van mensen met autisme bevorderen. Meer weten, klik hier .
Voor vragen, mail naar evenement@autisme.nl. We hopen van harte om je te zien op zaterdag 4 april!

Activiteit vervalt

De organisatie van de Duinenmars beraadt zich momenteel of dit evenement nog door kan gaan. In verband met de maatregelen tegen het Corona-virus, hebben wij als NVA besloten om niet mee te lopen.

 

Sluiten
Word nu lid!