030-2299800
Open avond van voorstelling My Electric House

Woensdag 25 januari in Amsterdam

My Electric House is een voorstelling over ADHD en de ADHD-tijd waarin we leven. In deze voorstelling wordt het publiek meegenomen in de worsteling van iemand die uit elkaar spat van creativiteit, tomeloze energie en de vele avonturen die daaruit voortkomen. Een reis gevuld met muziek, beweging en tekst. Vol humor en kwetsbaarheid, ontstaan vanuit het diepe geloof dat ADHD de wereld heel veel te bieden heeft.

Iedereen is welkom, juist ook niet-ADHD’ers, omdat we vandaag de dag in een non-stop afleidende en hectische wereld leven. Daarom is het een thema voor iedereen. Hoe te overleven in chaos. Op deze open avond wordt vooral de muziek van de voorstelling onder de aandacht gebracht.

“Voor ultieme vrijheid is slimme creativiteit en onderzoek nodig. We leven immers in een ADHD-tijd waarin je makkelijk opgeslokt kan worden door het race van de menigte.”

Om in de juiste stemming te komen, hebben we een speciaal ADHD-menu samengesteld. Proef de chaos van verschillende kleuren, smaken en geuren en je krijgt een inkijkje in de veelzijdigheid van ADHD. Graag even reserveren: 020 – 7791575 of info@denieuwekhl.nl.  

Voor meer informatie over de voorstelling: http://denieuwekhl.nl/?page_id=142

Of neem contact op met myelectrichouse@gmail.com

 

Ilse Krabben afb2

 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.