Home Nieuws Webinar Autisme en Corona
6 mei 2020 - 7 mei van 10.00 tot 12.00u Webinar Autisme en Corona

NVA Hilversum (voorheen AIC ’t Gooi) organiseert samen met Ontdek Autisme het webinar “Autisme en corona”, met als sprekers Jasper Kok-Roosjen en Jasper Wagteveld, dat is bedoeld voor mensen met autisme (en naasten) die op zoek zijn naar balans in deze tijden van corona. 

Tijdens deze webinar gaan we samen op zoek naar mogelijkheden binnen de maatregelen die nu van kracht zijn. De maatregelen zelf staan niet ter discussie. Wij komen digitaal samen op 7 mei aanstaande van 10.00 tot 12.00 uur

Aanmelden is noodzakelijk en kan via aic.hetgooi@gmail.com. Na de aanmelding ontvang je een mail met uitgebreide instructie en een link en/of inlogcode met bijbehorend wachtwoord, waarmee je op het betreffende tijdstip kan inloggen.

Over Jasper Kok-Roosjen

Jasper Kok-Roosjen ondersteunt al jarenlang diverse groepen in de zorg. Na het afronden van zijn SPH heeft hij zijn bijdrage geleverd vanuit diverse zorgteams. In 2008 vond hij het tijd om zijn ambities verder vorm te geven. Destijds heeft hij “Jasper Ondersteunt” opgericht. Deze organisatie groeide uit tot een kwalitatief goede, betrokken en ontwikkelingsgerichte organisatie voor kinderen en jongeren met autisme. Door de groei van de organisatie naar 35 begeleiders en zo’n 150 cliënten kreeg hij een andere rol. Van gepassioneerde begeleider werd hij directeur, die de inhoud van zijn vak miste. In 2013 heeft hij dan ook de leiding overgedragen aan het Autismehuis te Zwolle.

Over Jasper Wagteveld

Jasper Wagteveld heeft inmiddels 25 jaar een autismediagnose. In deze 25 jaar heeft hij een waaier aan therapieën en benaderingen meegemaakt. Jasper versterkt de trainingen van Ontdek Autisme met zijn inzicht en ervaringsverhalen. Momenteel ondersteunt Jasper Wagteveld 4 dagen per week mensen met autisme met videobellen via een GGZ-instelling. Hij kan dan ook veel vertellen over de huidige processen en wat wel en niet werkt.

 

 

Sluiten
Word nu lid!