Home Nieuws Laatste kans om deel te nemen aan het onderzoek
30 september 2019 - WerkWeb-AutismeLaatste kans om deel te nemen aan het onderzoek

Maak je gebruik van de website van WerkWeb-Autisme, maar doe je nog niet mee aan ons onderzoek? Dan willen we je bij deze van harte uitnodigen om alsnog onze vragenlijst in te vullen om de effecten en ervaringen van het werken met WerkWeb-Autisme in kaart te brengen. Het is van groot belang dat zoveel mogelijk gebruikers meedoen aan dit onderzoek, omdat dat ons in staat stelt subsidies te verwerven, om de website te onderhouden en de inhoud ervan te verbeteren en door te ontwikkelen. Wij zijn nog druk op zoek naar deelnemers, jouw hulp komt dus als geroepen.

Bij deelname aan het onderzoek vul je een online startvragenlijst in en een vervolgvragenlijst na 6 en 12 maanden. Voor meer informatie en deelname aan het onderzoek kun je op deze link klikken.

Wanneer je op deze link klikt wordt je doorgeleid naar het online toestemmingsformulier voor deelname aan het onderzoek. Bij een positief antwoord krijg je vervolgens (binnen 48 uur) een mail met een uitnodiging naar de online vragenlijst. Je e-mailadres wordt beveiligd op de achtergrond opgeslagen om je toegang te kunnen geven tot de juiste vragenlijsten bij aanvang én na 6 en 12 maanden. Het onderzoek wordt volledig anoniem uitgevoerd en na het toesturen van de laatste vragenlijst zal je e-mailadres worden verwijderd.

Sluiten
Word nu lid!