Home Nieuws Juli 2015 Het zoeken en houden van werk: problematisch of niet?
24 juli 2015Het zoeken en houden van werk: problematisch of niet?

De gezamenlijke patiëntenorganisaties Ieder(In), het Landelijk Platform GGZ en Patiëntenfederatie NPCF doen deze zomer een diepgaand onderzoek naar de belemmeringen die mensen met een aandoening, beperking of (chronische) ziekte ervaren bij werk. Of ze die hindernissen nu ervaren bij het vinden van werk, bij terugkeer op de werkvloer, of binnen het werk zelf: alles is van belang om de signalen uit de achterban zo goed mogelijk te laten doorklinken naar de politiek en instanties.

Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen bij het zoeken naar werk. Lukt het om werk te vinden dat past bij uw situatie? Maar ook: lukt het om bij tijdelijke uitval toch uw baan te behouden? Welke belemmeringen ervaart u, en welke mogelijkheden worden niet benut door werkgevers en/of overheidsinstanties? De NVA vindt het belangrijk dat ook de stem van mensen met autisme in dit onderzoek wordt gehoord. Vult u daarom de vragenlijst in? Het duurt ongeveer 15 minuten. Dank u!

Sluiten
Word nu lid!