Home Nieuws Nieuwe vacature op hoofdkantoor NVA
2 februari 2024 - Ervaren communicatie-adviseur (32-36 uur)Nieuwe vacature op hoofdkantoor NVA

Voor ons team Communicatie & Marketing zoeken wij een ervaren communicatieadviseur, die de NVA nog meer een gezicht naar buiten kan geven. Je weet de juiste middelen in te zetten om de NVA-boodschap over te brengen. Kan je daarnaast ook makkelijk schakelen van strategisch naar operationeel niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse? Reageer dan vóór 15 februari!

Als communicatie-adviseur (32 – 36 uur) ben je verantwoordelijk voor het creëren van content voor alle social-media en de websites van de NVA. Je werkt pro-actief en zelfstandig. Daarnaast werk je samen met collega’s om de NVA goed op de kaart te zetten. Denk aan perswoordvoering, het uitgeven van het NVA-Magazine, digitale nieuwsbrieven, de website, persberichten, folders en andere uitingsvormen. Je ondersteunt de collega’s van de andere teams met jouw expertise. Je bent HBO-geschoold op het gebied van Marketing en Communicatie en hebt ruime ervaring met WordPress, social media, SEO en kunt planmatig en doelgericht werken. Ervaring met het werken bij een professionele omgeving is een pré.

NAAR DE VACATURE

De eerste gesprekken vinden plaats in De Bilt in de week van 19 februari. Die van de tweede ronde zullen in de week van 26 februari worden gehouden.

Solliciteren naar deze functie?

Stuur vóór 15 februari je sollicitatiebrief met CV naar: sollicitatieNVA@autisme.nl ter attentie van Judith Frank, met als onderwerp communicatieadviseur.

 

Sluiten
Word nu lid!