Home Nieuws Wat deed de NVA in 2019?
22 juni 2020 - Infographic Jaarverslag 2019Wat deed de NVA in 2019?

Voor welke onderwerpen heeft de NVA zich in 2019 hard gemaakt? Met welke projecten en thema’s heeft de vereniging zich bezig gehouden? En hoeveel leden zijn er bijgekomen? Het antwoord op deze vragen (en meer)  is te vinden in het Jaarverslag 2019.

Jaarlijks brengt de NVA verslag uit van haar activiteiten. Dit gebeurt zowel in de vorm van een uitgebreide jaarrapportage voor stakeholders als door middel van een ingekort, publieksvriendelijk Jaarverslag. Dit jaar is voor het eerst beschikbaar via een toegankelijke infographic.

Bestuur

Het Jaarverslag 2019 is gepresenteerd tijdens de Algemene Leden Vergadering op zaterdag 20 juni. Tijdens deze digitale ALV is afscheid genomen van vertrekkende bestuursleden. Er zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd: Guus Alfrink (voorzitter), Patrick Dannenburg (penningmeester) en Nicole Boevé. Het bestuur bestaat verder uit Ria van ’t Klooster. Zij zetten zich op vrijwillige basis in voor mensen met autisme en de vereniging. In oktober 2020 zal nog een fysieke ALV plaatsvinden.

Belangenvereniging

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) bestaat sinds 1978 en is van een kleine oudervereniging met enkele tientallen leden uitgegroeid tot een brede belangenvereniging voor mensen met autisme en hun naasten. De vereniging telt ruim 11.000 leden, onder wie mensen met autisme, ouders, partners, overige familieleden, professionals en anderen die mensen met autisme een warm hart toedragen.

Word lid

Wil jij het werk van de Nederlandse Vereniging voor Autisme steunen? Dat kan al voor 5 euro per maand (€ 60 per jaar). Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van het lidmaatschap. Minima krijgen korting. Kijk hier voor meer informatie.

 

Sluiten
Word nu lid!