030-2299800
Meld Balans uw ervaringen met passend onderwijs

Oudervereniging Balans wil graag van u weten wat uw ervaringen zijn met passend onderwijs.

Op 16 juni a.s. is Balans uitgenodigd voor een ronde tafelgesprek met de vaste kamercommissie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) over de voortgang van het passend onderwijs.

Balans wil graag uw ervaringen mee nemen in het gesprek met OCW. Wat zijn uw wensen behoeften met betrekking tot passend onderwijs? Ook ouders met een kind in het cluster 2 onderwijs worden verzocht om te reageren.

Stuur uw e-mail naar: Elisabeth Uijttenbroek, onder vermelding van 'ervaringen passend onderwijs'. Alvast heel hartelijk dank voor reactie.

Uw e-mail wordt geanonimiseerd en strikt vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden alleen gebruikt voor het gesprek met OCW. Balans werkt samen met OCW om knelpunten en problemen binnen passend onderwijs in kaart te brengen en te helpen waar dit kan. Bekijk hier de knelpuntenanalyse passend onderwijs van het Steunpunt Passend Onderwijs van Balans.

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.