Home Agenda Wat doen NVA Soest, MEE Soest en de gemeente Soest voor mensen met autisme en hun naasten?
Wat doen NVA Soest, MEE Soest en de gemeente Soest voor mensen met autisme en hun naasten?
25 juni 202419:30 - 21:30
UtrechtBibliotheek Idea, Willaertstraat 49, Soest

Programma:
Inloop met koffie/thee vanaf 19.15 uur.
Welkom en start programma 19.30 uur.
Afsluiting avond 21.30 uur.

Binnen de gemeente Soest is er een breed aanbod van hulp en informatie aan personen met autisme en hun naasten. Het blijkt echter dat veel mensen vragen hebben over autisme of hulp nodig hebben, maar niet weten waar ze terecht kunnen met deze vragen, wat het aanbod aan hulp is en wie dit aanbod verstrekt. De drie partijen die deze vragen het best kunnen beantwoorden, hebben de handen ineengeslagen om met de hulp van ervaringsdeskundigen informatie te verstrekken over autisme en te helpen bij het wegwijs maken bij de vraag naar hulp.

Op internet is er veel informatie te vinden over autisme. Maar net zoals er veel verschillen-de mensen zijn, zijn er ook veel verschillen tussen mensen met autisme. Wat voor de ene persoon een probleem is, hoeft voor de andere persoon helemaal geen probleem te zijn. Het is dus erg lastig om uit het grote aanbod aan informatie precies te halen wat voor jou van toepassing is. Dit vereist maatwerk gericht op deze ene persoon. Deze informatie-bijeenkomst kan helpen bij het beantwoorden van je (hulp)vragen.

Heb je zelf als volwassene autisme, ben je de naaste van iemand met autisme of ben je betrokken bij de hulp aan personen met autisme? Dan ben je van harte welkom op deze informatiebijeenkomst.

Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen. Voor de meer individuele vragen kun je ook terecht op ons inloopspreekuur in Bibliotheek Idea, Willaertstraat 49 in Soest. Dit inloopspreekuur is iedere even kalenderweek op woensdagochtend van 09.30-11.30 uur. Op 26 juni 2024 is het eerstvolgende inloopspreekuur na deze informatiebijeenkomst.

Toegang tot deze informatiebijeenkomst is gratis. Vol = Vol.

Aanmelden (verplicht) voor deze informatiebijeenkomst kan tot en met 23 juni 2024 door een mail te sturen naar: nva.soest@autisme.nl

Sluiten
Word nu lid!